040 - 54 28 80

En central samarbetspartner


Eftersom vår terminal ligger nära både Inre och Yttre ringvägen, så är vi lättillgängligt placerade för såväl små som stora fordon. Det skall vara enkelt att ta sig ut till oss, både för privatpersoner och företagare. Idag levererar vi material till ett stort antal företag, såsom Malmö Stad, VA Syd, NCC Construction, AKKA-Frakt, Green Landscaping, Peab samt Skanska, bara för att nämna några.

Våra medarbetare

Miljöfabrikens medarbetare besitter en enastående kompetens inom sina respektive områden. Välkommen till oss med dina frågor.


Placeholder image

Jonas Bramsved, VD

En stark organisation kräver en stark ledare. Jonas ser till att Miljöfabriken och dess medarbetare ständigt strävar efter att växa och utvecklas, för att kunna erbjuda våra kunder en bättre och snabbare service.


Jonas når ni på: 0709-768 366, eller jonas.bramsved@miljofabriken.com

Placeholder image

Petra Lundahl, Ekonomi & Administration

Petra är hjärtat i Miljöfabrikens administration och sköter allt ifrån direktförsäljning & kundkontakt till fakturering och stöttar till i vågen när det behövs. Har ni frågor angående ekonomi är det Petra som hjälper er.


Petra når ni på: 0709-768 390, eller petra.lundahl@miljofabriken.com

Placeholder image

Stefan Persson, Vågadministratör

Stefan sköter vågen till vardags och är lite av spindeln i nätet. Han är även ansvarig för vår provtagning, samt allt tekniskt på arbetsplatsen. Har ni frågor, stora som små, så kan ni ringa Stefan.


Stefan når ni på: 0709-768 255, eller stefan.persson@miljofabriken.com

Placeholder image

Robin Ögren, Säljare

Robin är Miljöfabrikens ansikte utåt. Det är honom ni träffar ute på byggarbetsplatserna och han som svarar på era frågor om material och jordar. Vill ni ha en offert på material eller transport så kontakta Robin direkt.


Robin når ni på: 0709-768 249, eller robin.ogren@miljofabriken.com

Placeholder image

Niclas Johansson, Maskinförare

Niclas är ansvarig för den dagliga driften på terminalen. Han är dessutom vår smed/reparatör när något går sönder. En skicklig maskinförare som även ombesörjer blandningen av alla specialprodukter.


Niclas når ni på: 0709-768 278

Placeholder image

Christian Lööw, Maskinförare

Christian är Miljöfabrikens nyaste medarbetare. Han har en lång erfarenhet inom återvinningsbranschen och ansvarar för sorteringen hos oss. När han inte sitter i sorteringsmaskinen så hjälper han till med utlastning.


Christian når ni på: 0709-768 274

Placeholder image

Krille Bondesson, Maskinförare

Krilles långa erfarenhet som maskinförare gynnar kunderna när dom behöver hjälp med val av material. Krille sköter utlastningen på terminalen i Oxie.


Krille når ni på: 0705-650 927